Cine angajează personalul de curățenie?

Ménagejobs angajează persoanele care doresc sa presteze servicii de curățenie, pe baza unui contract de munca, in funcție de disponibilitatea fiecărei persoane, full time sau parțial. Ménagejobs închiriază forța de munca pe baza unui contract încheiat cu clienții, in funcție de necesitățile acestora.

Cum avem încredere in menajere/personalul de curățenie?

Securitatea dumneavoastră este prioritatea noastră numărul 1. Personalul este angajat Ménagejobs prin contract de munca si sunt facem verificări pentru fiecare in parte. Ne asiguram ca procesul de recrutare respecta procedura noastră interna de evaluare si triere a personalului, astfel încât sa ne respectam promisiunea fata de clienți si sa putem asigura servicii de cea mai înalta calitate.

Ce se întâmpla daca menajera lipsește de la locul de munca?

In cazul in care personalul lipsește de la locul de munca sau nu isi face treaba conform standardelor agreate, Ménagejobs o va înlocui in funcție de disponibilitatea de personal la momentul respectiv.

Ce se întâmpla daca avem nevoie de o echipa mare de personal pentru curățenie?

Ménagejobs dispune de o baza de date consistenta de personal, astfel încât putem asigura echipe de mărimi diverse, inclusiv pentru proiecte mari. Echipele au coordonatori de echipa, care gestionează fiecare proiect in parte si se asigura ca serviciile prestate sunt la nivelul de calitate dorit de client. (ex: construcții clădiri de birouri, construcții cartiere, mall-uri etc.)

Cum mă descurc sa manevrez toate aparatele si soluțiile de curățenie?

Ménagejobs asigură pregătirea tuturor colaboratorilor in privința utilizării aparatelor profesionale pentru curatenie si a soluțiilor.

Cine menține legătura cu personalul de curățenie, când suntem la clienți?

Ménagejobs se asigură ca fiecare colaborator isi cunoaște programul săptămânal și se asigură ca ii este facil fiecarui colaborator sa ajungă la clienții pe care ii are desemnați in acea săptămâna. Comunicarea se va face prin telefon, Email sau fata-in fata la sediul Ménagejobs din București. �