Despre noi

Ménagejobs este soluția de încredere în închirierea personalului pentru servicii de curățenie profesională: pentru birouri, spații comerciale, industriale,curățenie post-construcție sau curățenie profesională acasă.
Suntem liantul dintre companiile care vor sa închirieze personal pentru curățenie de calitate și persoanele care își caută un loc de munca parțial, câteva ore pe zi, sau loc de muncă permanent.
Avem un sistem intern de recrutare si evaluare a personalului de lucru, astfel încât sa putem oferi servicii de calitate clienților noștri. Echipa Ménagejobs oferă suport persoanelor care doresc sa se angajeze in servicii de curățenie atât legal, prin consiliere si contracte de muncă, cat și prin intermediul cursurilor despre cele mai noi metode si tehnologii folosite in curățenie.

Dorim să vă ușurăm munca și să o eficientizăm. Angajații Ménagejobs au condiții de munca de calitate ridicată, au posibilitatea de a munci in orele libere, in cazul in care au deja un serviciu stabil sau in regim permanent 8 ore pe zi. Condițiile de muncă de calitate și plata la un nivel ridicat versus standardul din piața, conferă profesionalism și seriozitate.
Clienții pot închiria personal pentru servicii de curățenie și pentru servicii de protocol în funcție de tipul de servicii pe care îl doresc, orarul de lucru și zona în care au sediul. In cazul in care sunt nemulțumiți, pot schimba personalul prin intermediul Ménagejobs, fără a fi nevoie de o confruntare directă cu aceasta.
Despre noi
122Angajați
920Clienți
1199Case curățate