Echipa Ménagejobs,  încearcă sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastră, utilizatorilor site-ului, o experiența online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viată personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informațiile pe care dumneavoastră le introduceți in baza noastră de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastră le aveți in vedere.
SC MenageJobs SA  este înregistrata in registrul de evidenta a prelucrării datelor cu caracter personal sub nr.

Nota de informare privind protecția datelor personale
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecțiavieții private in sectorul comunicațiilor electronice SC MenageJobs SA are obligația de a administra in condiții de siguranța si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor MenageJobs informații si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.
Sunteți obligat(a) sa furnizați datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispoziția dvs. de către SC MenageJobs SA. Refuzul dvs. determina imposibilitatea SC MenageJobs SA  de a va oferi serviciile solicitate. Informațiileînregistrate sunt destinate utilizării de către operator si sunt comunicate numai următorilor destinatari: autoritățile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justiție. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opunețiprelucrării datelor personale care va privesc si sa solicitațiștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@menagejobs.ro sau prin posta pe adresa societății noastre.
Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugam sa ne informați cat mai curând posibil.

Aria de acoperire a securității datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`
Acordul de confidențialitate privind politica securității datelor personale, acoperă modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cândutilizați site-ul MenageJobs.ro. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizează site-ul Ménagejobs
Acest acord de confidențialitatefurnizeazăinformații referitoare la `cookie`, utilizarea lor de cătreterți si modul de dezactivare.

Informații generale colectate de SC Ménagejobs SA
In momentul înregistrării pe site-ul Ménagejobs, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse SC Ménagejobs SA, ori prin activarea unor materiale promoționale sau publicitare, Ménagejobs,  va prelucra informații cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale soteului, Ménagejobs,  va cere sa furnizați date personale, incluzând numele des, adresa, adresa de e-mail, telefon, informații de contact, informații in vederea facturării serviciilor Ménagejobs,  si alte informații prin care va pot identifica. In alte zone ale soteuluinoastre, Ménagejobs, colectează sau poate sa colecteze informații demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul poștal, vârsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinație intre cele doua tipuri de informații.
In momentul aplicării pe site-ulMénagejobs, va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email , data nașterii, sex, cod poștal, domeniul de activitate si interese personale. Aplicareades pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne facilitează accesul la datele des cu caracter personal.
Ménagejobs,  de asemenea primește si înregistrează pe serverele sale informații referitoare la adresa IP si informațiile cookie a site-ului solicitat de dvs.
Ménagejobs,  utilizeazăinformația stocata - detaliile furnizate de des la înregistrare si activitatea desfășurata pe site-ul nostru - in scopul de a facilita accesul la site, de a îmbunătății anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteți interesat.

Afișarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale Ménagejobs,
Informațiile cu caracter personal postate de către utilizatori in locurile/spatiile publice aparținând Ménagejobs, , cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discuții, baza de date aplicații, pot fi copiate si stocate de cătreterți asupra cărora Ménagejobs,  nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terțeparțiutilizeazăinformații pe care le-ați postat sau le-ațifăcut disponibile in spatiile publice aparținând Ménagejobs,

Va învederam ca Ménagejobs,  nu își asuma răspunderea asupra utilizării CV-urilor de cătreterțeparți, care au accesat CV-urile cat timp acestea se aflau in baza noastră de date; astfel încât Ménagejobs,  acționează ca un factor pasiv, in ceea ce priveșteafișareainformațiilor din cuprinsul CV-ului in rețelele si serviciile de căutare tip Google.com, search.yahoo.com, sau altele; neputând fi trasa la răspundere in ceea ce privește activitatea acestor motoare de căutare. Va asiguram însă, ca si acest caz, in care CV-ul Dvs. va fi disponibil in motoarele de căutare sus-menționate, datele Dvs. de contact (nume, e-mail, telefon, adresa) vor fi protejate, nefiind disponibile.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de către Ménagejobs,
Noi utilizam informațiile strânse de pe site-ul Ménagejobs, , indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra înregistrarea conturilor dvs., de a soluționaîntrebăriledes, de a îmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea creșteriicalității produselor si serviciilor oferite. La înregistrarea in cont v-ați dat acordul asupra utilizării datelor des cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-urilor web, noilor oportunități oferite de Ménagejobs,  si asupra informațiiloradiționale care sunt in interesul des precum si newsletter cu informații utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de către Ménagejobs,  este in conformitate cu reglementările legale in vigoare in legătura cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date.

Dezvăluirea si transmiterea informațiilor cu caracter personal
Ménagejobs,  nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) cătreterțeparți informațiile dvs. cu caracter personal.
Ménagejobs,  poate, totuși, transmite informațiaterților in următoarele cazuri:
- Cu acordul dvs. ;
- Daca este necesara transmiterea unor informații in vederea furnizării produselor si serviciilor solicitate de dvs.
- In cazul in care informația e necesara partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Ménagejobs,  doar in măsura in care este necesara asistenta lor.
- Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe daca:
(a) e prevăzutîntr-odispoziție legala;
(b) protejează drepturile companiei Ménagejobs,  sau companiilor afiliate;
(c) previne o infracțiune sau protejeazăsiguranțanaționala;
(d) protejeazăsiguranța individului sau siguranța publica;
(e) aceste informații sunt necesare in vederea rezolvării diferitelor situații.
- in cazul in care activitățile dvs. contravin termenilor si condițiilor statuate de Ménagejobs, , sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- In cazul in care Ménagejobs,  fuzionează sau e achiziționata total sau parțial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care Ménagejobs,  devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul baza de date poate fi vânduta, autorizata, tranzacționata doar cu acordul instanței. In cazul in care vor apăreasituațiimenționate mai sus veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-urile Ménagejobs, .

Dreptul dvs. de a va modifica si stele datele dvs. deținute de operator
Ménagejobs,  conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ațiînregistrat, unele aspectele de care sunteți interesat, incluzând noile informații despre produse si servicii lansate. De asemenea puteți sa solicitați operatorului ștergerea datelor dvs. oricând.

Cookies
Un cookie este o informație pusa pe calculatorul unui utilizator care identifica informații despre acel ușer. Ménagejobs,  si partenerii săi (de exemplu, Google, Awards) folosesc cookie-uri pentru a oferi o navigare cat mai fluida si pentru a urmări / memora preferințele vizitatorilor, cu scop statistic, pentru a informa, a optimiza si a difuza anunțuri / reclame in funcție de vizitele anterioare efectuate de un utilizator pe site.
Utilizatorii au opțiunea de a seta browser astfel încât sa respingă cookies, click aici pentru dezactivarea acestora. Dar atenție, dezactivarea de cookies va avea un impact negativ asupra navigării pe site, de ex. nu se vor putea vizualiza anumite imagini / accesa anumite opțiuni / facilitați.

Publicitate
Ménagejobs,  difuzeazăanunțuri grafice, care apar ca imagini, animație sau video, anunțuri text, care apar sub forma de link-uri text prin intermediul unei companii externe, ce permite afișarea reclamelor pe site-ul nostru. Aceste reclame ar putea folosi informații (care nu includ numele, adresa, emailul sau numărul de telefon) despre vizitele utilizatorilor pe Ménagejobs, .ro si pe alte site-uri.

Partenerii cu care lucram, precum Google, folosesc astfel de cookie-uri pentru filtrarea informațieiafișate, in funcție de vizitele anterioare realizate pe Ménagejobs, .ro. Pentru mai multe informațiivizitațiurmătorul link Politica reclamelor Google.

Feedback
Ménagejobs,  oferă posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări si sugestii. Orice informație care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita ținând cont de dreptul la confidențialitate si la imagine al persoanelor.

Modificări ale politicii de confidențialitate
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate va rugam sa ne scrieți la contact.
Va mulțumim ca folosiți serviciile noastre. Va asiguram ca vom încerca sa va oferim întotdeauna cele mai bune servicii si sa rămânem prietenul dumneavoastră pentru numeroase servicii on-line.